Even voorstellen: DIT zijn wij

Even voorstellen: DIT zijn wij

Eindelijk is het zo ver, wij openen onze eigen winkel: DIT Mode. We overdrijven niet als we zeggen dat het voor ons beiden een droom is die uitkomt. Ondanks dat we waarschijnlijk geen nieuwe gezichten zijn, willen we ons toch nog even voorstellen. Want wat is er de afgelopen tijd achter de schermen gebeurd? En wat gaat er nu eigenlijk veranderen?

Annet & Dorien

Als nieuwe eigenaressen van DIT Mode hebben wij, Annet en Dorien, ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Maar wie zijn we precies? Annet ken je wellicht van haar eerdere werk in de winkel toen het nog Trendy en Zijde heette. 12 jaar lang stond ze met veel plezier in de winkel, maar heeft nu heel veel zin in de volgende stap. “Het allerbelangrijkste vind ik het geven van eerlijk en goed advies. Wij bieden met verschillende merken voor ieder wat wils, een brede doelgroep dus!”

Ook Dorien heeft veel ervaring met haar 20 jaar bij Trendy, maar dan in de vestiging in Cuijk. “Kleding komt natuurlijk op de eerste plaats bij ons in de winkel, maar mooi aankleden met accessoires vind ik ook erg leuk om te doen. Laten we eerlijk zijn, je wordt toch blij als je met nieuwe kleren in een mooi ingericht huis zit! 😉”

DIT is het

Wat gaat er nu precies veranderen? Niet heel erg veel. Met een nieuw jasje en een fris likje verf gaan we eigenlijk gewoon verder waar Zijde is gebleven. Wél starten we met het verkopen van een aantal nieuwe merken, waar we zelf erg enthousiast over zijn.

Bij DIT kun je terecht voor een diverse mix aan merken. Juist in die mix zit onze kracht. We zijn niet bang om verschillende merken en modellen te mixen, dat maakt dat je met een unieke combinatie naar huis gaat.

 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stuur ons een berichtje of kom gezellig langs in de winkel voor een kopje koffie!

 

Liefs Annet en Dorien.

Meer lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief