DIT. zijn de nieuwste damesmode trends voor het voorjaar en zomer 2021

voorjaarstrends damesmode 2021

DIT. zijn de nieuwste damesmode trends voor het voorjaar en zomer 2021

De nieuwe collectie ligt weer in de winkel en het wordt weer eens tijd om te kijken naar de nieuwste trends in damesmode voor het voorjaar van 2021. Met welke items scoor je punten dit voorjaar? We zetten ze voor je op een rijtje!

Jasjes en vestjes

Even snel de deur uit op een zonnige dag, maar staat er een fris windje? Dat is geen probleem, want de vele soorten jasjes en vestjes zorgen ervoor dat je warm blijft. Bovendien kun je ze snel weer uittrekken wanneer het te warm wordt, leuk én praktisch dus! De colbert is een eeuwige klassieker en wanneer je deze combineert met een broek in dezelfde print en kleur, zit je helemaal goed. Een goed voorbeeld hiervan is het geruite pak of het crèmekleurige jasje van Harper & Eve hieronder.

Comfort als prioriteit

Er kan heel veel tegenwoordig, zo lang het maar lekker zit. Al dat thuiswerken en thuiszitten door de pandemie heeft ervoor gezorgd dat we comfort nog nét even wat belangrijker zijn gaan vinden. By-Bar speelt hier heel goed op in met hun collectie. Denk aan jumpsuits, jurken en sets in fijne, dunne en zachte stofjes. Zo kun je de hele dag vooruit: op pad en op de bank!

Winnen met linnen

Deze zomer zit je ook helemaal goed met items van linnen. Ook daar zijn we blij mee, want het staat geweldig en zit heerlijk. Met deze linnen jurk van By Bar ben je meteen klaar met een paar sneakers of sandalen en een zonnebril. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

De gehele voorjaarscollectie shop je bij ons in de webshop of in de winkel! Zien we je snel?

Meer lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief