Voorjaar 2020: wat zijn de trends?

Voorjaar 2020: wat zijn de trends?

We gaan door met printjes

Goed nieuws: we zijn nog niet klaar met de printjesgekte. Of het nou gaat om een dierenprint of een goede bloemenprint, je zit altijd goed. Wees niet bang kleur te dragen en verschillende printjes te combineren. Wat misschien zelfs nog beter is, is de top en broek matchen in dezelfde print. We zagen dit in 2019 al steeds vaker, maar deze trend van ‘combi-suits’ zal zich in het voorjaar van 2020 voortzetten. Zo zie je hieronder een combi-suit in panterprint van Circle of Trust.

Utilitaire stijl

Na de terugkomst van de cargobroek in 2019, zet de utilitaire look zich voort. Grote zakken op jasjes, broeken en jumpsuits kenmerken deze look, die vaak neutrale kleuren bevat. Legergroen, bruin en zwart zijn populair. Zo zie je hieronder een utilitaire jumpsuit uit de voorjaarscollectie van Circle of Trust.

Utility jacket

Neutrale tinten

Wat verder opvalt in de nieuwe collectie is de hoeveelheid neutrale tinten en kleuren. Alle kleuren afkomstig uit de natuur lijken het goed te doen, van roestbruin tot legergroen. Ook zien we heel veel ‘nude’ tinten terugkomen in zowel de schoenen als de kleding. Zie hieronder een voorbeeld uit de voorjaarscollectie van Red Rag. Wij houden er van! Is het toch iets te minimalistisch voor jou? Ga dan lekker voor de printjes!

Meer lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief