Meet the team: DIT zijn wij!

Team DIT Mode

Meet the team: DIT zijn wij!

Sinds januari 2020 zijn Annet en Dorien gestart met DIT Mode. Inmiddels zijn we op volle vaart en we willen graag ons gehele team aan jullie voorstellen!

 

Van links naar rechts op de foto zien jullie Lobke, Dorien, Annet en Maud: het team van DIT Mode. Vol enthousiasme staan we klaar om jullie te helpen aan kleding die helpt je beter te voelen. Dat is waar het volgens ons allemaal om draait! Met de juiste kleding, verandert je hele houding, uitstraling en het gevoel dat je hebt. En nee, dat is niet iedere dag hetzelfde. Sommige dagen hebben we nu eenmaal meer zin in een lekkere, warme trui, maar andere dagen stappen we trots de deur uit op onze favoriete hakken. We staan er niet om te verkopen, maar om jou te helpen met iets dat bij jou past en waar jij je lekker in voelt.

 

Annet ken je wellicht van haar eerdere werk in de winkel toen het nog Trendy en Zijde heette. 12 jaar lang stond ze met veel plezier in de winkel, maar het is extra speciaal om nu zelf de touwtjes in handen te hebben samen met Dorien. “Het allerbelangrijkste vind ik het geven van eerlijk en goed advies. Wij bieden met verschillende merken voor ieder wat wils, een brede doelgroep dus!” Annet is aanwezig in de winkel op dinsdagen, woensdagen om de week, op donderdagen, vrijdagen en enkele zaterdagen.

 

Ook Dorien heeft veel ervaring met haar 20 jaar bij Trendy, maar dan in de vestiging in Cuijk. “Kleding komt natuurlijk op de eerste plaats bij ons in de winkel, maar het geheel mooi aankleden met accessoires vind ik ook erg leuk om te doen. Laten we eerlijk zijn, je wordt toch blij als je met nieuwe kleren in een mooi ingericht huis zit! 😉” Dorien combineert haar passie voor mode met haar passie voor interieur. Als je goed oplet, zie je ook steeds meer interieur accessoires verschijnen in de collectie van DIT! Dorien is aanwezig in de winkel op woensdagen, donderdagen en enkele zaterdagen.

 

Lobke zal voor veel mensen ook geen onbekende zijn, zij werkt namelijk ook al zo’n 3 jaar in de winkel. We waren dan ook erg blij dat ze met ons mee wilde naar DIT. Met vol enthousiasme zal Lobke de uitdaging aan te gaan om iets passends te zoeken voor waar jij naar op zoek bent. De meeste energie haalt ze nog wel uit de leuke gesprekken met klanten “het voelt echt alsof je een connectie hebt, en ik ben oprecht heel blij wanneer mensen weer terugkomen”! Lobke staat voor jullie klaar op de vrijdagen, zaterdagen en woensdag om de week.

 

Maud is ons jongste teamlid en helpt ons in de winkel naast haar fulltime baan als leerkracht op de basisschool. Om de zaterdag kun je bij haar terecht voor eerlijk advies en om gezellig te kletsen, want dat is toch ook wel erg leuk.

 

Zien we je snel in de winkel? Dan zetten we de koffie alvast klaar ☺️

Meer lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief