Zo kom jij de winter door

Zo kom jij de winter door

De winter is in volle gang, maar dat betekent nog niet dat de lente al om te hoek is. Ben jij nog niet helemaal tevreden met wat er in je kast hangt? Inmiddels wel klaar met de favoriete trui die toch maar weer iedere keer uit de kast wordt getrokken? Wij zetten de leukste trends op een rijtje, hiermee doe je het altijd goed deze winter!

Pakken wat je pakken kan

Of het nu gaat om een gave jumpsuit of een compleet tweedelig pak: je zit altijd goed. In vele variaties, kleuren en printen zijn de pakken dit jaar populairder dan ooit. Ga je voor een stoerder, oversized model of liever een getailleerd jasje met een vrouwelijke touch? Zoals bij dit bordeaux rode pak van Aaiko.

Ruiten en ruitjes

Waar we vorig jaar al veel prints met ruiten zagen, zet deze trend deze winter gewoon door. Jassen, broeken, en blazers, het kan allemaal! Leuk om te combineren met herfstige kleuren, zoals bordeaux rood of donkergroen.

Zachte kleuren

Deze winter hoeft het niet allemaal donker, donkerder, donkerst. Juist de lichtere, zachte kleuren zijn in trek. Met een lichte gebreide trui, of zelfs een witte sweater van teddy stof zit je altijd goed. Zo wordt jij het lichtpuntje in de donkere dagen 😉

Ribstof

Terug van weggeweest is ook de ribstof. Het voelt lekker retro en geeft je look meteen een andere twist. Juist in een lichte kleur kan het heel verfrissend zijn, maar ook jasjes en broeken in donkere kleuren werken goed.

Meer lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief