DIT zijn onze nieuwe merken

Merken DIT mode

DIT zijn onze nieuwe merken

Met de opening van DIT Mode staat er behalve een nieuwe aankleding en naam ook nog iets anders te wachten: we voegen namelijk wat nieuwe merken toe aan de collectie. Naast de vertrouwde merken als Zusss, Aaiko, Ichi, Circle of Trust en Pom Amsterdam, kun je bij ons nu ook terecht voor onderstaande merken!

 

MyK Bags

Eén van de nieuwe merken is MyK Bags. Met tassen geschikt voor de leefstijl van iedere vrouw, zorgt MyK Bags ervoor dat er wat wils is voor iedereen. Het merk combineert minimalistisch design met kenmerkend leer, dat zorgt voor een herkenbare look.

 

By-bar

Een ander nieuw merk in de winkel is by-bar. In 2008 startte het Amsterdamse merk en is inmiddels uitgegroeid tot een populair merk voor fashion & accessoires. De producten staan bekend om de natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten.

 

Catwalk Junkie

Ook nieuw in onze winkel is Catwalk Junkie. Het uitgesproken merk, afkomstig uit Amsterdam, richt zich op originaliteit. Even weg van het ‘gewone’ en een statement maken. Met een oog op de laatste trends mixen zij stijlen van over de hele wereld, wat zorgt voor een unieke collectie vol persoonlijkheid.

 

Studio Anneloes

Studio Anneloes ontwerpt alle collecties in eigen studio. De focus ligt op een goede pasvorm en comfort. Kleding voor échte vrouwen en niet alleen voor supermodellen. De kleding is gemaakt van een unieke stof, die door de enorme stretch erg comfortabel zit!

 

Harper & Yve

Last but not least: Harper & Yve. Een ander nieuw Nederlands merk, met sterke vrouwelijke elementen. Een klein beetje egdy met elegante silhouetten is hoe ze het zelf beschrijven. Alle producten maken een statement en bevatten veel details in goede kwaliteit, dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Meer lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief